Mogherini mbledh kryeministrat e Ballkanit: Ja çfarë do të diskutohet

34
Shefja e politikës së Jashtme të BE-së, Federica Mogherini në datë 18 dhjetor do të organizojë një takim në Bruksel me kryeministrat e Ballkanit. Në takim pritet që të marrin pjesë të gjithë kryeministrat e Ballkanit Perëndimor, mes tyre edhe Edi Rama. Në këtë takim pritet të diskutohet për marrëdhëniet dhe rritjen e bashkëpunimit. Bashkimi Evropian është investuar në Ballkan për të ndihmuar në procesin e integrimit, ndërsa konkretisht për Shqipërinë pritet që në 6 mujorin e parë të vitit 2018 të hapen negociatat.