Mjegulla “pushton” juglindjen e Shqipërisë, apel për lëvizjen në rrugë

160

Pas reshjeve të borës, juglindja e Shqipërisë është pushtuar nga një mjegull e dendur.

Kjo ka krijuar edhe probleme në qarkull.

Policia Rrugore u bën apel drejtuesve të mjeteve të jenë më të kujdesshëm në akset rrugore dhe të shmangin lëvizjet e panevojshme.