Ministria e Mbrojtjes: 15 viktima dhe 41 të shpëtuar deri tani

171

Ministria e Mbrojtjes konfirmoi në orën 14:00 se deri më tani janë 15 viktima nga tërmeti i rëndë.

Viktimat janë shënuar në Durrës dhe Thumanë.

Ndërkohë janë 41 persona të shpëtuar.

Raportohet se mbi 600 persona janë lënduar.