Mijëra qytetarë shkodranë i bëjnë bllokadë Ramës, pushtojnë sheshin qendror

200

Ndërsa kryeministri Rama vazhdon tu bëjë karshëllik nga Vau i Dejës, me mijëra qytetarë shkodranë në këto momente kanë pushtuar qendrën e qytetit duke mos lejuar Ramën të vijë të mbajë miting në qytetin e tyre.

Siç shikohet edhe nga pamjet e Shkodraëeb, thirrjet ‘Rama ik’ kanë pushtuar qendrën e qytetit, duke treguar edhe njëherë se Shkodra djepi i antikomunizmit nuk do të lejojë pinjollin kryeministër të komunizmit të vijë dhe të kthejë në qytetin e tyre sistemin monist të votimeve Parti-Shtet.