Memijra qytetarë ironizojn skandalin me punojsin e Policisë: Polici nxjer “armën” kriminelve

208

Skandali i ngacmimit seksual ndaj një të miture, nga ana e një punonjësi policie pedofil, në Malësinë e Madhe, ka shkaktuar reagime të shumta. Nuk kanë munguar as memet e famshme në rrjetet sociale, të cilat ironizojnë Policinë e Shtetit dhe gjendjen e mjerueshme ku ka përfunduar.

Memet më pikante: