Me gra dhë fëmijë të vegjël! Ndalohen në Kukës 15 azilantë, po i drejtoheshin Kosovës

196

Autoritetet policore kanë ndaluar këtë të premte n15 shtetas sirian dhe kurdë, të cilët po i drejtoheshin Kosovës.

Operacioni është kryer në orët e para të mëngjesit nga policia e Kukësit.

Mësohet se mes tyre ishin 4 gra dhe fëmijë, ndërsa azilantët janë ndaluar në afërsi të urës së Drinit të Zi.