Mbushin qytetin me flamuj kuqezi. Ja çfarë po ndodh në Siçili

168
Arbëreshët janë duke e pritur me interes të madh ndeshjen që kombëtarja shqiptare do të luajë ndaj Italisë, vendit ku ata kanë lindur dhe janë rritur.
Televizioni italian TGR ka bërë një reportazh në një nga qytetet e Sicilisë që është i banuar me shqiptarë dhe ka sjellë prej aty atmosferën e ndeshjes që ndihet jo pak.