Mbahet në Lezhë ceremonia mortore e deputetit Gjovalin Kadeli

269
Në Lezhë po organizohet ceremonia mortore e deputetit Gjovalin Kadeli. Shumë deputetë, politikanë, miq e familjarë po e përcjellin mes nderimeve dhe respekteve për në banesën e fundit. Xhovalin Kadeli baba i katër fëmijëve ndërroi jetë në një spital në Itali, atje ku ishte shtruar për shkak të një sëmundje të rëndë. Kadeli ishte deputet i dy legjistraturave në parlamentin shqiptar dhe se fundi ishte deputet i LSI.