Matura Shtetërore/ Provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, zbardhen përgjigjet e sakta

412

Ministria e Arsimit ka publikuar skemat e vlerësimit të provimeve të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, që maturantët zhvilluan këtë të premte.

 Skemë vlerësimi, profesionale, varianti A.

Image

Skemë vlerësimi, profesionale, varianti B. 

Image

– Skemë vlerësimi, gjimnaz, gjimnaz-gjuhësor-seksion dygjuhësh-pedagogjike, varianti A. 

Image

– Skemë vlerësimi, gjimnaz, gjimnaz-gjuhësor-seksion dygjuhësh-pedagogjike, varianti B. 

Image