Mali i Rencit në Lezhë përfshihet nga një zjarr i fuqishëm

253
Një zjarri i fuqishëm ka rënë në malin e Rencit në Lezhë, duke djegur sipërfaqe me pyje. Zjarri i fuqishëm favorizohet edhe nga era, ndërsa forcat zjarrfikëse ndodhen në terren, por nuk po ndërhyjnë dot për shkak të terrenit tepër të thyer. Ato kanë kërkuar mbështetje nga sektori për mbrojtjen e pyjeve dhe ndërhyrjen nga ajri. Ende nuk dihen shkaqet e rënies së këtij zjarri.