Majën e penës së Dylgjerit nuk e thyen as çeliku, dhe jo më atletet prej gome

331

Ne nje koment te tijin publicisti Ylli Dylgjeri tregon ne menyre satirike diferencat me kepuces ushtarake dhe Atleteve qeveritare.

Ja postimi i plotë i Dylgjerit:

I vetmi ndryshim është se 
Military Ynë mban atlete…
ose,
lexoni R. Xhaxhiun në komentin poshtë…