“Lumë droge” në Korçë, mbetjet e kanabisit hedhur pas përpunimit në fabrikë”

300
Ish-kryeministri Sali Berisha ka ndarë me qytetarët këtë mëngjes shqetësimin e qytetarit dixhital, i cili denoncon “lumin e drogës” në Korçë.

Përmes disa fotove, ai përshkruan mbetjet e kanabisit hedhur pas përpunimit në fabrikë. Ai denoncon edhe se trafikantët lëvizin lirshëm falë ndihmës së kryebashkiakut dhe Peleshit.

Denoncimi tek ish-kryeministri Berisha:
Ja dhe lumenjte me droge ne Kanabistan!

Qytetari dixhital denoncon me foto:

– “Lumin e droges” ne Korçe dhe 

– Mbeshtetjen qeveritare nga Peleshi per trafikantet!

Shikoni foto e meposhtme! sb

“Pershendetje zoti Berisha 

Keto jane mbetjet e kanabisit hedhur pas perpunimit ne fabrike,ne proin fare prane qytetit te Korces gjithe trafilantet levizin fare hapur duke duke kultivuar hashasun dhe duke fitur me ndihmen e Kryetarit te Bashkise dhe Peleshit te gjithe tenderat ne komplet qarkun e korces me ne krye mbeshtetjen e tyre te forte ne kete qark”