Lotaria amerikane, shpallen datat e intervistave për muajin tetor 2015

144
Departamenti i shtetit amerikan nëpërmjet fletores të përmujshme zyrtare “Visa Bulletin” shpalli datat e intervistave për muajin Tetor 2015. Muaji Tetor shënon fillimin e intervistave për fituesit e programit DV-2016 të shpallur në datën 5 Maj 2015. Gjatë muajit Tetor do të intervistohen të gjithë fituesit me numër dosje (case number) deri në 9150.
Intervistat për fituesit e DV-2016 do të jepen nga data 1 Tetor 2015 deri më 30 Shtator 2016. Intervista zhvillohet në atë muaj kur numri i dosjes suaj, “Case Number” përkon me publikimin zyrtar të Visa Bulletin dhe në përputhje me listën mujore të poshtëshënuar:
*** Kjo listë do të përditësohet , çdo datë 16 të çdo muaji, me takimet e dy muajve pasues.
Në muajin Tetor 2015 deri në numrin: EU9,150 (Case Number – 2016EU00009150)*.
Në muajin Nëntor 2015 deri në numrin: EU12,500 (Case Number – 2016EU000012,500)*.
Në muajin Dhjetor 2015 deri në numrin: EU14,000 (Case Number – 2016EU000014,000)*.
Në muajin Janar 2016 deri në numrin: EU16,425 (Case Number – 2016EU000016,425)*.
Në muajin Shkurt 2016 deri në numrin: EU19,100 (Case Number – 2016EU000019,100)*.
Në muajin Mars 2016 deri në numrin: EU20,800 (Case Number – 2016EU000020,800)*.
Në muajin Prill 2016 deri në numrin: EU24,500 (Case Number – 2016EU000024,500)*.
Në muajin Maj 2016 deri në numrin: EU28,000 (Case Number – 2016EU000028,000)*.
Në muajin Qershor 2016 deri në numrin: EU34,000 (Case Number – 2016EU000034,000)*.
Në muajin Korrik 2016 deri në numrin: EUxxxxx (Case Number – 2016EU0000xxxxx)*.
Në muajin Gusht 2016 deri në numrin: EUxxxxx (Case Number – 2016EU0000xxxxx)*.
Në muajin Shtator 2016 deri në numrin: EUxxxxx (Case Number – 2016EU0000xxxxx)*.
Për intervistë paraqitet e gjithë familja bashkë me fëmijët nën moshën 21 vjeç (ditën e aplikimit)