Llalla nga Gjirokastra: Kanabisi në Lazarat nuk ka lidhje me terrorizmin

193
Pas reagimeve të Ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri dhe Drejtorit të Policisë së Shtetit vjen dhe reagimi i kryeprokurorit në lidhje me shkrimet e publikuara ditët e fundit në Corriere TV në Itali dhe britanikes në versionin online Daily Mirror.
“Kanabisi në Lazarat nuk ka lidhje me terrorizmin. Kemi marrë masa për të parandaluar kultivimin e kanabisit” tha kryeprokurori Adriatik Llalla nga Gjirokastra.