LIVE/ Presidenti dhe Kryeministri së bashku, homazhe në Varrezat e Dëshmorëve

232

Presidenti i Republikës Ilir Meta po bën homazhe në “Varrezat e Dëshmorëve” me rastin e Ditës së Çlirimit, 29 Nëntorit.

1 / 7