Ligji për Arsimin e Lartë, studentet përleshën me policinë

139
Një protestë e dhunshme po zhvillohet nga studentët e Universitetit të Tiranës përpara godinës së Parlamentit kundër ligjit për Arsimin e Lartë. Protesta është shoqëruar me përleshje midis studentëve dhe policisë, ku ka pasur edhe përplasje fizike. Mësohet se studentët kanë qëlluar me vezë sekretarin e MASH, Plarent Ndreca, dhe janë përplasur fizikisht me forcat e rendit. Në thirrjet e tyre studentët akuzojnë kuvendin si organ privat dhe jo si publik, ndërsa nga momenti në moment pritet të fillojë seanca.