Lidh kontratën e seksit, më pas prostituta kapet në befasi

308
Një prostitutë shqiptare ka rënë ‘pre’ e kontrolleve, të policisë bashkiake, në Toskana të Italisë.
Nga patrullimet e agjentëve të veshur civilë në disa komuna gjatë natës, është sekuestruar edhe një makinë, që i përkiste një klienti.
Gjithsej janë gjobitur 6 klientë dhe një prostitutë shqiptare, raportojnë mediat italiane.
Gjatë orëve të para të mbrëmjes, agjentët vendosin të ushtrojnë kontroll në një makinë të parkuar, në të cilën gjendej prostituta shqiptare dhe klienti. Ata u ndaluan fill pasi kishin lidhur “kontratën e seksit” lokale. Përveç gjobave ndaj të dyve, klientit i është sekuestruar edhe makina.