Lëkundje tërmeti në Tiranë dhe Durrës, magnituda 4.4 rihter

292

Një tjetër lëkundje tërmeti është ndjerë në orën 00:23 në Tiranë dhe Durrës.

Magnituda e këtij tërmeti ka qenë 4.4 rihter.