Lëkundje tërmeti me magnitudë 5.5 ballë

328

Një tërmet i fuqishëm është ndjerë në Tiranë dhe Durrës.

Magnituda ishte 5.5 ballë.

Lëkundjet ishin të forta dhe janë ndjerë për më shumë se 8 sekonda.