Lakra shëron dhimbjen e kokës

345
Nëse keni dhimbje koke ose dhimbje në kurriz, mos merrni menjëherë ilaçe. Për largimin e problemeve të lehta, ekspertët e mjekësisë rekomandojnë marrjen e ushqimeve me veti shëruese.

Lakra e freskët është një “preparat” natyral kundër dhimbjes së kokës. Vendosni disa gjethe lakre në furrë. Lërini të ngrohen dhe të zbuten dhe me to mbështilleni kokën tri herë në ditë, derisa dhimbja të kalojë.