Kur shteti neglizhon një artist të sëmurë si Robert Ndrenika

237
Aktori i mirënjohur i skenës shqiptare Robert Ndrenika u njoftua se ndodeht në një gjendje jo të mirë shëndetësore.
U komunikua se ai është duke kaluar një nga virozat e stinës dhe për këtë arsye është detyruar të shtyjë shfaqjen “Mendohu Xhakomino”.
Ndërkohë kjo foto po bën xhiron e rrjetit dhe tregon Robert Ndrenikën teksa pret ulur në karrige në ambientet e QSUT për të matur tensionin. 
Nuk dihet se kur saktësisht është shkrepur kjo foto por imazhi është vërtet tronditës. Një neglizhencë e tillë ndaj një artisti të madh si Ronert ndrenika është turpëruese për shtetin.