Kufizime energjie në Tiranë, ja oraret dhe zonat që preken

220

OSSHE ka njoftuar për ndërprerje energjie në Tiranë

OSSHE  ka njoftuar në një njoftim zyrtar për shtyp për të tjera kufizime energjie në Tiranë, të cilat vijnë për shkak të remonteve të ndërmarra.

‘Stakim i datës 8-9 Tetor

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datat 8-9 tetor do të stakohet energjia në këto zona

8 tetor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Hoxha Tahsim”, “Arkitekt Sinani”, “Ali Demi”, “Ferit Xhajko”, rruga e Dibrës pranë Medreses, “Thanas Ziko”, “Ibrahim Buzhiqi”

12:00 deri 14:00

Pjesërisht rrugët: “Asim Zeneli”, rruga e Elbasanit, “Dervish Hima”

10:00-12:00

Pjesërisht rrugët: “Ludovik Shllaku” pranë sheshit “Avni Rustemi”,

Ibë, Mullet, Dobresh

09 tetor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Petro Nini Luarasi”, rruga e Dibrës, “Thanas Ziko”, “Ibrahim Buzhiqi”,  “Hoxha Tahsim”, “Arkitekt Sinani”, “Ali Demi”

12:00-14:00

Pjesërisht rrugët: “Todi Shkurti”, “Petro Nini Luarasi”