Krimet e Rënda shtyjnë sërish gjygjin për ‘Habilaj’-t

214

Është shtyrë për herë të katërt në Gjykatën për Krime të Rënda procesi gjyqësor për grupin “Habilaj”. Shkak është bërë edhe kësaj here mos ekzekutimi i letërporosive nga Italia për anëtarët e këtij grupi, Moisi Habilaj, Nazer Seiti, Fatmir Mina dhe Meridian Sulaj.

I vetmi i pandehur që është paraqitur në seancë ishte Armando Koçerri