KQZ, ora 8:00: rezultatet paraprake të votimit në 61 bashkitë

191

KQZ ka publikuar sot në mëngjes, rezultatet e përditësuara të numërimit në 61 bashki për kryetarë dhe këshilltarë bashkiakë si më poshtë vijon: