Kompania telefonike bën vjedhje ndaj klientëve në ditët e festave (Video)

205

Mbrëmë në emisionin “Shkruaje në Akull” në Zjarr TV është bërë denoncimi i kompanisë telefonike, “Albtelecom” e cila operon në vendin tonë. Gjatë ditëve të festave kjo kompani vjedh qytetarët dhe pikërisht në datën 25 dhjetor,ditën e krishlindjeve.

Nga një rimbushje që është bër në datën 20 Dhjetor 2019 prej 1300 lekësh dhe me njësi komunikimi 3000 minuta kombëtare, 30 minuta ndërkombëtare, 3000 minuta drejt Albtelecom dhe njësi të tjera (mesazhe dhe internet) në datën 25 Dhjetor 2019 këto njësi nuk janë më të disponueshme për përdorim.

Edhe në ditë festash ku të gjithë bëjnë gati dhuratat ashtu si e do tradita kjo kompani telefonik vepron kundër, pikërisht duke vjedhur.

Për më tepër shohni videon më poshtë: