Komentuesit e konsiderojnë të njëanshme deklaratën e Ambasadës së SHBA-së në Tiranë

300

Deklarata e Ambasadës së SHBA-së në Tiranë për dënimin me “punë korrektonjëse” të  të ish ministrit të Brendeshëm Saimir Tahirit ka krijuar pakënaqësi tek qytetarët shqiptarë.

Kjo deklaratë e Ambasadës bie në kundërshtim edhe me raportet e Departamentit Amerikanë të Shtetit i cili ka pasur një qëndrim kritik ndaj ish ministrit Tahiri kur ky ishte në detyrë dhe kanabizimin e vendit gjatë kësaj periudhe