Një barkë peshkimi është mbytur në Kavajë, pranë plazhit të “Gjeneralit”. Mësohet se ekuipazhi i saj, janë nxjerrë në breg pa probleme.

Nga ana e Policisë materialet u referuan në Prokurorinë në Gjykatën e Shkallës së Parë Kavajë.

Komisariati i Policisë Kavajë

Më datë 19. 08. 2018, në Kavajë, pranë plazhit të “Gjeneralit”, në det është mbytur barka e peshkimit në pronësi të shtetasit H. K., me kapiten S. K., dhe ndihmës I. Xh., vjeç 30 e 40, banues në Durrës e Kavajë, të cilët u nxorën në breg pa probleme. Materialet u referuan në Prokurorinë në Gjykatën e Shkallës së Parë Kavajë.