Kapet peshkaqeni i pazakontë në Durrës, habiten peshkatarët!

206
Në rrjetën e peshkatarëve të Durrësit ka rënë një “peshk” i pazakontë.
Peshkatarët u habitën kur gjatë mbledhjes së rrjetës panë në të një peshkaqen të përmasave mesatare.
Peshkaqeni, i pazakontë për brigjet shqiptare është filmuar nga peshkatarët që e kapën atë dhe pamjet janë vërtet të pazakonta.