Kandidatja Vorspi dhe “Estrada e Ballshit”

277

Nuk ka të ndalur, ironia dhe sarkazma ndaj Arta Vorpsit në rrjetet sociale nga personalite të publicistikës dhe jetës politike mbi veprimin e kandidates të “Kuvendit të Rilindjes” Arta Vorpsi.

Ja disa prej tyre :

Një reagim ironik kësaj radhe vjen nga gazetari Lutfi Dervish, i cili edhe pse nuk preferon të japë emër konkret, nuk lë pa ironizuar ngjarjen e sotme.“Do e bësh kështu si të them unë apo të shkoj te …noteri?!”, shkruan gazetari Lufti Dervishi në reagimin e tij përmes rrjeteve sociale.

Ndërsa gazetarja Juli Xhokaxhi shkruan:

“Do iki dhe unë te noterja… me një firmë ç’a nuk bëhet”.

Dhe kështu humori nuk ndalon pas aktit komik të Arta Vorpsit.