Julia dental studio –Klinika profesioniste për gojën tuaj

172
Julia Dental Studio. Rreth nesh për shërbimin dentar të merituar! Klinikë e laborator dentar krijimi i së cilës daton 10 vite më parë. Julia Dental Studio vjen më pranë jush me shërbimet bashkëkohore me teknikat e fundit amerikane në fushën e stomatologjisë. Përse ne? Sepse ne ofrojmë: 

• Shërbim cilësor afatgjatë, 
• ambiente bashkëkohore të klinikës, 
• aparaturat e fundit në laboratorin tonë.

Staf i përgatitur profesionalisht ofron suport dhe trajtim të kujdesshëm. Respektojmë në mënyrë rigoroze rregullat dhe procesin e dezinfektim- sterilizimit. Shërbimi radiologjik. Për të pasur estetikë, cilësi e jetëgjatësi në punimet e kryera në klinikën tonë ne jemi të kujdesshëm në zgjedhjen e materialeve që do të përdorim në klinikë e laboratorin tonë. Prodhime të firmave prestigjioze perëndimore si Amerika , Franca, Gjermania etj. . Çdo pacient mund të informohet mbi materialin e përdorur duke i parë ato para përdorimit. Në klinikën tonë ruhen në arkiv të gjitha kartelat klinikë të pacientëve për të qenë transparent me çdo hap të ndjekur tek Julia dental studio. www. Julia dental studio.com Facebook. Julia Dental Studio Instagram, Julia Dental Studio Adresa: rruga ” Teodor Keka” 50 m poshtë “Artisiti Lounge”. 

Na kontaktoni në 0698528888 si dhe 0682411555