‘Jo prishjes së Teatrit’! Artistët vijojnë protestën

248

Artistët janë mbledhur sërish gjatë ditës së sotme, duke vijuar protestën e tyre kundër prishjes së teatrit Kombëtar.

Kësaj proteste nuk i janë bashkuar vetëm artistët por dhe shumë qytetarë shqiptarë të cilët kanë dalë kundër prishjes së Teatrit.