Jep dorëheqjen drejtori i burgut 313

161
Drejtori i burgut 313 Saimir Allushi, ka dhënë dorëheqjen sot, një ditë pas denoncimit të bërë publik gjatë emisionit Tonight Ilva Tare me Ministrin e Drejtësisë Ylli Manjani.
Allushi është dënuar në vitin 1994 me 1 muaj burg për shkelje të padenjë në shoqëri. Lajmi për dorëheqjen e tij konmfirmohet zyrtarisht nga Ministria e Drejtësisë.
Ministri Ylli Manjani kërkon respektimin e standardeve të ligjit për dekriminalizmin dhe paralajmëron se nëse rast verifikimi të rasteve të ngjashme do të ketë shkarkime.