Ja zonat pa energji gjatë ditës së sotme në Tiranë

110

Edhe gjatë ditë së sotme do të ketë ndërpreje të energjisë elektrike në disa zonat të Tiranës.

OSHEE ka bërë publike zonat e kryeqytetit

Njoftim për abonentët Tiranë

Vijojnë punimet për rikonstruksionin e kabinave  në Tiranë.

Gjatë ditës së sotme 21 maj, në intervalin kohor 09:30-15:00 do të punohet në 2 kabina dhe gjatë kësaj kohe pa energji do të mbeten k

Zona midis rrugës “Karl Gega” dhe rrugës “Siri Kodra” pjesërisht

rruga “Petro Marko”,  rruga “Ibrahim Ndroqi” pjesërisht.