Ja fotoja që po çmend rrjetin: Kryeministri është ky?

195

Duke bërë “humorin” e rradhës, Edi Rama, filloi të përqeshë Opozitën dhe duke i dhënë fytyrës një shprehje të panatyrshme dhe të pazakontrë. Rrjeti pyet: Kryeministër është ky? Nëse po, përse i lejon vetes një shkarje të tillë kaq jo përfaqsuese? Është ky, kryeministër në gjëndje normale? A i lejohet një kryeministri një gjë e tillë, apo ai nuk e ka veten nën kontroll?