ITALI- Shkatërrohet organizata e drogës, dy të rinj shqiptarë në pranga

101

 

Gazeta Telegraf/

Itali, përfundojnë në pranga  dy të rinj shqiptarë.
Ansa bënë me dije se shqiptarët të moshave 19 dhe 26 vjeç, të dy me inicialet
G.A ushtronin veprimtarinë e paligjshme në zonën e Askolit. Të njëjtat burime theksojnë
se ata akuzohen si shpërndarës droge, kryesisht kokainë

Të dy të rinjtë shërbenin si urë lidhëse me krimin e organizuar