Ismailaj në Gjykatë: Paratë i kam të ligjshme

146
Administratori i DIA, Kastriot Ismailaj, ka folur në gjykatë duke dhënë sqarime për akuzën e pastrimit të parave, që rëndon mbi të. Ai ka deklaruar se paratë i ka të ligjshme. Sipas tij, paratë janë sjellë në Shqipëri me bankë dhe jo me çanta. Ndërsa, ka shtuar se është pronar i 6 shoqërive në Zvicër, duke bërë thirrje për hetim. “Paratë i kam të ligjshme. S’i kam sjellë me çanta paratë në Shqipëri, por me bankë. Paratë u transformuan nga shoqëri të tjera në pronësinë time. Jam pronar i 6 shoqërive në Zvicër, mund të hetoni. Pasuria ime është hetuar më parë, s’ka pasur asnjë problem. Po të kishte pastrim parash, do të ishin bllokuar më parë. Paratë e mia dhe të familjes sime nuk kanë lidhje me ligjin antimafia”, ka thënë Ismailaj.