Ish-Presidenti Bamir Topi mësohet se ka shkuar në Institucionin e Presidencës

194
Sipas Burimeve prane Presidences mesohet se ne Institucionin e Presidences ka mberitur ish-Presidenti Bamir Topi. Menjehere pas letres se z. bushati Meta ka bere levizjen e tij te radhes duke u konsultuar me Presidentet e me parshem. Nderkohe qe neser Presidenti Meta pritet te takohet me ish Presidentin Berisha, dhe ne vijimesi me presidentet e tjere Moisiu, Mejdani.