Ish-ministri Gjiknuri i ftuar në Senatin Amerikan: “Roli agresiv i Rusisë në rajonin e Evropës Juglindore”

Ish-ministri i Energjitikës dhe Infrastrukturës, Damian Gjiknuri, me ftesë të Senatit Amerikan, ka marrë pjesë në forumin mbi rolin agresiv të Rusisë në rajonin e Evropës Juklindore. Së bashku me të në këtë forum ka marrë pjesë edhe Ministri i Shtetit për Diasporën Pandeli Majko. Lajmi është bërë i ditur nga vetë ish-ministri Gjiknuri, me … Vazhdoni me leximin e Ish-ministri Gjiknuri i ftuar në Senatin Amerikan: “Roli agresiv i Rusisë në rajonin e Evropës Juglindore”