Ilir Vata: Klanet e vjetër, mëkate të reja me të përndjekurit politikë

157

22 milionë dollarë janë pasuritë e vjedhura te të përndjekurve, drejtësia të veprojë
Nga Ilir VATA
-Klanet e vjetër, mëkate të reja me të përndjekurit politikë-
Institucionet e reja të drejtësi të marrin në hetim ish-drejtuesit dhe drejtuesit e të përndjekurve politikë, pasuritë e vjedhura janë më shumë se 22 milion dollarë, sa buxheti i shtetit dhënë për të përndjekurit për vitin 2017-
Ashtu si politika e vjetër e ardhur nga e shkuara diktatoriale që ka prodhuar gjatë gjithë këtyre viteve konfliktualitet, pasiguri, paligjshmëri dhe kriminalizim politik e shtetëror edhe brenda të përndjekurve kjo sëmundje shfaq simptomat e dukshme të regjimit diktatorial, pasi i një fill i së shkuarës përshkon edhe vetë të përndjekurit që vuajtën nga regjimi komunist…

Për më shumë në botimin e nesërm të gazetës “Telegraf”