IKMT-ja nis lirimin e hapësirave publike në Berat dhe Krujë

116
Inspektorati Kombëtar për Mbrojtjen e Territorit (IKMT) ka nisur aksionin për lirimin e hapësirave publike në Berat dhe Krujë. IKMT-ja njofton se gjatë këtij aksioni në këto dy qytete do të prishen dhjetëra objekte. Javën e kaluar IKMT-ja nisi një aksion të ngjashëm edhe në Farkë të Tiranës dhe Librazhd.