Gruaja tenton që të hidhet nga ballkoni në Tiranë

144

Një grua po tenton që të hidhet nga ballkoni në një pallat pranë lagjes së njohur si “9 katshët” në Tiranë.

Nuk dihen shkaqet dhe pse gruaja qëndron varur në ballkon.