Gjysma e Tiranës pa drita, ja zonat që do të preken nga ndërprerjet në datat 18-19 Maj

163

Vijon ndërprerja e energjisë elektrike për disa zona të Tiranës.

Në një njoftim zyrtar të OST thuhet se dy ditët në vijim, më datat 18-19 Maj do të ketë stakime të energjisë elektrike për shumë zona të Tiranës.

Më poshte keni njoftimin dhe zonat që do të preken nga këto kufizime të furnizimit me energji.

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim i datës 18-19 maj

 Për shkak të investimit në kabina, në datën 18 maj do të stakohet energjia elektrike gjatë intervalit kohor 09:00-15:00, në këto zona në Tiranë:

 18 maj, ora 09:00-15:00

zona nga Ura e Limuthit-Vorë (Autostrada Tiranë-Durrës), rruga “Mine Peza”, rruga “Memo Meto”, rruga “Ferit Xhajko”,  rruga “Sitki Cico”,  rruga “Arkitekt Kasemi”, zona tek Brryli, rruga “Gaqo Tashko”

18 maj, 09:00-16:00

rruga “Besim Fagu” pranë rrugës “5Maji”, rruga “Riza Cuko”, rruga “Lord Bajron”

19 maj, ora 09:00-15:00

zona nga Ura e Limuthit-Vorë (Autostrada Tiranë-Durrës)