Për shkak të një defekti që dyshohet të jetë në linjen e OST-s, kanë mbetur pa energji disa fidera të nënstacionit Rajonal në Tiranë.

Brigadat e avarisë së OSHEE-s janë në terren dhe sapo kanë vendosur në punë nënstacionin.  Për fiderat e dëmtuar po punohet për dhënie energji nga linja të tjera me qëllim furnizimin me energji se pari objekteve të rëndësisë së veçante siç janë spitalet.

Zonat që furnizohen nga ky nstacion janë: Kodër Kamëz, Paskuqan, Babrru, Rruga Siri Kodra, Laprakë, Rr Mine Peza, Lagj Allias, Bathore, Rruga e Dibres, Rruga 5 Maji, Rruga Niko Avrami, Rruga Ferit Xhajko.

Për konsumatorët familjarë do të jepet furnizim me skema alternative deri në riparimin