Gjirokastër – Kanabisi, Llalla: Bashkëpunimi me policinë jo në nivele të duhura

164
Kultivimi i Kanabist është rritur dhe bashkëpunimi me policinë nuk është në nivelet e duhura. Kështu ka deklaruar, kryeprokurori Adriatik Llalla nga Gjirokastra ku merr pjesë në analizën vjetore.

Llalla: Shqetësuese në qark vijon të mbetet kultivimi lëndëve narkotike. Fenomeni nuk ka marrë zgjidhje, dhe është i domosdoshëm bashkëpunimi me policinë. Është rritur kultivimi i narkotikëve dhe kjo tregon që bashkëpunimi me policinë nuk është në nivelet e duhura.

Llalla dha gjithashtuu se duhet të ndëshkohen zyrtarët e korruptuar.

Llalla: Numri i referimeve për korrupsion është i ulët, zyrtarët e korruptuar të ndëshkohen.