“Gjendet një përgjues në zyrën e Tahirit”

175
Një çimkë mësohet se është gjetur në zyrën e ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri. Të paktën këtë gjë bën me dije përmes një statusi të fundit në Facebook, ish kryeministri Berisha.  “Në zyrën e Saje qorrit gjendet një çimkë! Të dashur miq, parmbrëmë, në zyrën e Saje qorrit, konkretisht në anën e pasme të grirëses së letrave gjendet një goxha çimkë! 
Kjo e ka tmerruar Saje qorrin, i cili ka dyshim kryesor:
1- zëvendësministrin e LSI dhe 
2-njerin nga asistentët e tij.
Por njerëzit afer tij flasin edhe për dy burime të tjera me te mundshme, njëri i huaj kurse burimi tjetër është intim!”.