Gjenden në Shqipëri trupat e dy peshkatarëve italianë. Emrat

136
Janë gjetur në ujërat e Vlorës, kufomat e 48-vjeçarit Sante Lanzilloti dhe 46-vjeçarit, Francesko De Blasi, dy peshkatarë amatorë nga Carovino e Brindisit, të zhdukur qëkurse ishin nisur nga porti i Torre Santa Sabina. Trupat tani janë në Vlorë dhe do të dërgohen në Itali për hetime të mëtejshme.

Familjet e dy viktimave janë nisur për në Shqipëri për të bërë identifikimin e trupave pasi janë vënë në dijeni nga Policia e Brindisit.

Duket se vdekja ka ardhur nga mbytja, por kjo do të duhet një autopsi e autorizuar nga prokuroria e Brindisit që ta konfirmojë zyrtarisht vdekjen e tyre.