Genc Sejko tregohet i pamëshirshëm me Boschard…. Nuk i del e keqja sepse…

216

Krijimet e tij ‘shkundin’ internetin, foto-montazhet po ashtu. I profilizuar në një oponencë të fortë me qeverinë, Genc Sejko mund të quhet Njeriu i Memeve në Shqipëri.

Me një ironi shpuese , Genc Sejko ka treguar për miqtë e tij në facebook se “qimja bëhet tra”  nga frika dhe paniku , duke thumbuar kështu Boschard

Ja çfarë shkruan Sejko: Kur të zë frika nga ‘shame on you’, molotovi të duket si armë bërthamore