GAZETA ÇELËSI - Siguruesi më i madh i informacionit në Shqipëri!

E para dhe e vetmja gazetë njoftimesh ekonomike dhe ofertash biznesi në Shqipëri, operon në tregun Shqiptar që prej vitit 1998 duke u kthyer në mjetin më të rëndësishëm të komunikimit të konsumatorit drejt konsumatorit (C2C) dhe në mjetin më të efektshëm të komunikimit të biznesit drejt konsumatorit (B2C) dhe duke sjellë së fundmi një risi absolute në tregun e informacionit praktik dhe utilitar: platformën e integruar print-web-mobile, duke mbetur kështu lider i pakontestueshëm i këtij sektori në nivel kombëtar. Kjo platformë ofron 360° informacion për shit-blerjet, qiratë, tregun e punës, ofertat e biznesit dhe teknologjinë më të fundit që mundëson edhe 360° akses ndaj këtij informacioni nëpërmjet versionit shtyp të gazetës, portalit web Gazeta Celesi dhe celularit smartphone.
Gazeta Çelësi, të parët dhe më të mirët prej 1998-s!
Kush njofton, gjen!