Fotot/ Imazhet pikante, protesta e opozitës nga një tjetër këndvështrim

227
Protesta e opozitës pati një raportim të ndryshëm nga mediat e qeverisë dhe nga ato të opozitës, por gjatë protestët janë kapur edhe imazhe interesante nga fotoreporterët.

Fotoreporterja e BIRN, Ivana Dervishi, ka fokusuar disa pamje interesante gjatë protestës, ku shihen njerëz të lodhur nga vapa apo të mbrohen nga ajo.