FOTOT/ HIJE SKANDALI- Në paradën e “LGBT” dhe vajza të mitura

407

Komuniteti “LGBT” ka zhvilluar gjatë ditës së sotme një aktivitet në në kuadrin e Ditës Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë. Përfaqësues të këtij komuniteti ecën me biçikleta në sheshin “Skënderbej” dhe përballë “Pallatit të Kongreseve”. Por Politiko. al raporton, se gjatë këtij aktiviteti ka ndodhur një skandal.

Anëtarë të këtij komuniteti kanë përfshirë edhe fëmijë të moshave të mitura. Në disa foto të postuara në rrjetet sociale shihen vajza të mitura që janë bërë pjesë e këtij aktiviteti.

Në rrjetet sociale kjo gjë po komentohet si një abuzim i pastër me fëmijët e vegjël, ku për orientimet seksuale, pasi orientimet seksuale  tek vajza e mitur që shikohet në foto nuk ekzistojnë ende.